Jabra kondigt nieuw product aan - de Evolve 65T

25 september 2018

Engineered to be the world's first professional true wireless earbuds
 
Professioneel geluid
De Evolve 65T levert superieur 100% draadloos geluid met 4-microfoon technologie en is ontworpen voor professionals die op kantoor en onderweg werken - volledig draadloos. Neem oproepen aan vanaf je smartphone of softphone door middel van de meegeleverde USB adapter.

De hele dag aan en altijd verbonden
Tot 5 uur batterijduur na één keer opladen en tot 15 uur met de meegeleverde charging case van zakformaat. De Jabra 65T kan met twee devices tegelijkertijd worden verbonden, waardoor je altijd bereikbaar bent, onafhankelijk van je locatie.

Blokkeert omgevingsgeluiden
Met meerdere formaten dopjes past de Evolve 65T in ieder oor. De oordopjes blokkeren omgevingsgeluiden en helpen je beter te concentreren. Met instelbare HearThrough instellingen, bepaal jij hoeveel omgevingsgeluid je door wilt laten.

Customizable equalizer
Personaliseer het geluid van oproepen en muziek, of het nou de nummers zijn die je onderweg naar je werk afspeelt of de muziek die je luistert om je productiviteit te verhogen op het werk. Met de Evolve 65T kan je de geluidservaring zelf aanpassen met een customizable equalizer die te vinden is in de Jabra Sound+ app.

Derde generatie technologie, betrouwbare verbinding
Ervaar derde generatie, bewezen 100% draadloze connectiviteit voor verminderde audio uitval. Jouw verbinding blijft sterk, van het begin van een oproep tot einde ervan.

Stembesturing eenvoudig gemaakt
Met de Evolve 65T kan je direct verbinden met Amazon Alexa, Siri of Google Assistant, waardoor je snel de informatie verkrijgt die je nodig hebt., zoals het maken van afspraken, nabijgelegen evenementen vinden, berichten laten voorlezen of de weersvoorspelling bekijken.

Binnenkort te bestellen
De nieuwe Jabra Evolve 65T is binnenkort te bestellen. Reserveer nu alvast, dan weet u zeker dat u één van de eersten bent.