Sennheiser

EEN SNELLE BLIK OP SENNHEISER


We geven de toekomst van de audio-industrie vorm, op basis van onze geschiedenis, onze innovatie cultuur en onze passie voor uitmuntendheid.


WE HEBBEN EEN VISIE


We geven de toekomst van de audio-industrie vorm, dat is de ambitie die wij en ons bedrijf leven van dag tot dag. Deze visie beschrijft wat we hopen om samen te bereiken. De basis voor dit is onze geschiedenis, onze innovatie cultuur en onze passie voor uitmuntendheid. Voor ons, is goed geluid niet genoeg. We willen het perfecte geluid bereiken. We willen geluid tot leven brengen. Onze baanbrekende ideeën maken de weg vrij om dit te bereiken. Sinds elektrotechnicus Prof. Dr. Fritz Sennheiser het bedrijf heeft opgericht in 1945, heeft Sennheiser continu trends gecreëerd in de audio-industrie. Tot op heden, heeft onze innovatieve inspiratie, nieuwsgierigheid en passie voor onze producten en diensten, ons enorm succesvol gemaakt.

Overal waar mensen gepassioneerd zijn in het opnemen, het overbrengen of het afspelen van geluid, zal Sennheiser voorop staan. Dit is iets waar we trots op zijn. Onze headsets, microfoons en all-round audio-oplossingen, onze betrouwbare service, en onze toegewijde medewerkers zijn enthousiast over de hele wereld ontvangen door onze klanten. Of onze klanten nu kunstenaars, disc jockeys, wetenschappers, geluidstechnici of veeleisende muziekliefhebbers zijn, de naam Sennheiser staat altijd voor premium producten, de ultieme geluidskwaliteit en onvervormd luisterplezier. Dit enthousiasme is de bron van onze passie voor uitmuntendheid. Dit is wat ons elke dag opnieuw motiveert, om onze missie te vervullen van het transformeren van tonen en geluiden in de volmaakte auditieve ervaring.


WE GEVEN VORM AAN DE TOEKOMST


Sennheiser, de naam staat voor het starten en ontwikkelen van trends. We reageren niet alleen, we vinden altijd opnieuw de toekomst uit. Onze passie gaat zo ver dat we zijn pas tevreden zijn met een oplossing als we het zien als zijnde perfect aangepast aan de behoeften van de betreffende kwestie. Dus de baanbrekende ideeën van onze ontwikkelaars hebben Sennheiser producten beroemd gemaakt over de hele wereld, en zijn herhaaldelijk met een enthousiaste reactie van audio liefhebbers ontvangen. Met onze prestaties hebben we vele internationale prijzen gewonnen: twee innovatieprijzen van de Duitse industrie, de 'technische Oscar' (de Scientific and Engineering Award), een Grammy en de belangrijkste tv-prijs in de Verenigde Staten, de Emmy Award.

Sennheiser heeft veel technologische mijlpalen bereikt zoals: de eerste directionele microfoon in de jaren vijftig, de open hoofdtelefoon in de jaren zestig, infrarode-transmissie technologie in de jaren zeventig en meerkanaals draadloze transmissie in de jaren tachtig. In de jaren negentig ontwikkelden we head-gerelateerde surround systemen, terwijl intelligente audio-informatie-systemen in het middelpunt van onze belangstelling stonden in het begin van het nieuwe millennium en vandaag blijven we de progressieve digitalisering van de audio wereld aansturen.


TEAM CONNECT WIRELESS


Sennheiser TeamConnect Wireless is het eerste draagbare draadloze conferentiesysteem voor online bijeenkomsten.
Veel gebruiksgemak, meerdere aansluitmogelijkheden, snelle installatie, een hoge geluidskwaliteit en het bekroonde ontwerp maken Unified Communications simpelweg nog efficiënter.
Meer informatie over dit systeem vindt u hier.