Sennheiser

WE HEBBEN EEN VISIE

We geven de toekomst van de audio-industrie vorm - dat is de ambitie die wij en ons bedrijf leven van dag tot dag. Deze visie beschrijft wat we hopen om samen te bereiken. De basis voor dit is onze geschiedenis, onze innovatie cultuur en onze passie voor uitmuntendheid.
Voor ons, is goed geluid niet genoeg. We willen het perfecte geluid bereiken. We willen geluid tot leven brengen. Geluiden kunnen ons vervoeren naar verre oorden, slapende emoties wakker maken en zelfs onze smaakzin intensiveren. We nemen ze alleen waar met onze trommelvliezen, maar ook door middel van de huid en sommige mensen kunnen geluiden zelfs zien. Op het hoogtepunt van geluid - Online jaarverslag 2013. Dit is de reden waarom we elke dag werken om het perfecte geluid en het gevoel van het audio-universum te delen met onze klanten.

WE GEVEN VORM AAN DE TOEKOMST

Sennheiser, de naam staat voor het starten en ontwikkelen van trends. We reageren niet alleen, we vinden altijd opnieuw de toekomst uit. Onze passie gaat zo ver dat we zijn pas tevreden zijn met een oplossing als we het zien als zijnde perfect aangepast aan de behoeften van de betreffende kwestie. Dus de baanbrekende ideeën van onze ontwikkelaars hebben Sennheiser producten beroemd gemaakt over de hele wereld, en zijn herhaaldelijk met een enthousiaste reactie van audio liefhebbers ontvangen. Met onze prestaties hebben we vele internationale prijzen gewonnen: twee innovatieprijzen van de Duitse industrie, de 'technische Oscar' (de Scientific and Engineering Award), een Grammy en de belangrijkste tv-prijs in de Verenigde Staten, de Emmy Award.

Sennheiser heeft veel technologische mijlpalen bereikt zoals: de eerste directionele microfoon in de jaren vijftig, de open hoofdtelefoon in de jaren zestig, infrarode-transmissie technologie in de jaren zeventig en meerkanaals draadloze transmissie in de jaren tachtig - In de jaren negentig ontwikkelden we-head-gerelateerde surround systemen, terwijl intelligente audio-informatie-systemen in het middelpunt van onze belangstelling stonden in het begin van het nieuwe millennium - en vandaag blijven we de progressieve digitalisering van de audio wereld aansturen.

Sennheiser TeamConnect Wireless is het eerste draagbare draadloze conferentiesysteem voor online bijeenkomsten.
Veel gebruiksgemak, meerdere aansluitmogelijkheden, snelle installatie, een hoge geluidskwaliteit en het bekroonde ontwerp maken Unified Communications simpelweg nog efficiënter.
Meer informatie over dit systeem vindt u hier.

Sennheiser