WIE ZIJN WIJ

BST Group is dé kennispartner op het gebied van moderne communicatietechnologie in de Benelux. Met een vestiging in zowel Nederland als België kunnen wij onze klanten in de Benelux van de juiste kennis en producten voorzien.

BST Group bedenkt totaal oplossingen voor uw werkomgeving. Door de jarenlange en fijne samenwerking met onze partners kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van cloud telefonie, het maken van akoestische aanpassingen binnen uw bedrijfsruimte en het adviseren van de juiste headset oplossingen. Dankzij ons inhouse Research & Development team kunnen wij zelfs voor u een communicatie oplossing op maat maken.

Arno van Beek

Arno van Beek
Managing Director

Linkedin Bst Grey

Astrid van Beek

Astrid van Beek-Littooij
Managing Director

Linkedin Bst Grey

Om goed te kunnen communiceren met elkaar via spraak (vaak over een langere afstand), heeft u een betrouwbare partner nodig wiens uitstekende kennis beschikbaar is wanneer u die nodig heeft; of dat nu telefonisch is of per e-mail. Een partner met een gedegen kennis van de markt en de bijbehorende technologische veranderingen, die werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dito service. Persoonlijk contact, betrouwbaar en proactief zijn kenmerkende sleutelwoorden voor BST Group.