Goede doelen

dance4life


Een mooi doel als Dance4Life moet als organisatie zuinig omgaan met haar middelen. Het terugdringen van hiv infecties, ongewenste zwangerschappen en seksueel geweld onder jongeren is namelijk waar de organisatie mee bezig hoort te zijn.
Vandaar dat BST Group en Jabra, aan de medewerkers van Dance4Life een aantal Jabra speakerphones en headsets heeft gedoneerd. Hierdoor kunnen al die fantastische mensen van Dance4Life de telefoontjes nog efficiënter afhandelen!dekindertelefoon


De Kindertelefoon is dé plek in Nederland waar kinderen elke dag gratis vertrouwelijke gesprekken kunnen voeren over onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken met mensen in hun omgeving. Kinderen ervaren dat er naar hen geluisterd wordt en dat zij serieus genomen worden, zodat zij leren vertrouwen op zichzelf en kunnen uitgroeien tot actieve burgers in de maatschappij. Het doel is om het zelf-oplossend vermogen van kinderen te vergroten. BST Group heeft in samenwerking met Jabra diverse Jabra headsets gedoneerd, zodat de medewerkers van de Kindertelefoon zich nog beter kunnen concentreren op de telefoongesprekken met de kinderen.

De Kindertelefoon bedankt BST Group en Jabra voor haar donatie.