Overige oplossingen

Bij BST Group kunt u ook terecht voor de volgende oplossingen:

  • Cloud telefonie
  • Telefoon
  • Meeluisteren en opnemen

Cloud telefonie

Cloud telefonie: My-Connect is dé cloud telefonieoplossing, gebaseerd op het Telepo platform van Mitel. Het unieke My-Connect communicatieplatform bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben, van gewoon bellen met een vast toestel tot een geïntegreerde oplossing tussen verschillende toestellen. My-Connect werkt met vaste toestellen, handsets, softphones en smartphones, en heeft voor iedere gebruiker meerwaarde, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent.

Al uw communicatie behoefte in één oplossing. Overal, altijd en op elk toestel beschikbaar.

My-Connect cloud circle My-Connect is uw telefooncentrale, waar u ook bent. Op kantoor, onderweg of thuis. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie te hebben staan kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van de meest uitgebreide centrales.

En dat allemaal flexibel en schaalbaar. U betaalt alleen voor de functionaliteiten per gebruiker. En dat allemaal zonder grote investeringen en met alleen maandelijkse kosten.

Het My-Connect cloud platform is volledig redundant uitgevoerd over diverse datacenters verspreid over Nederland.
Diensten die worden aangeboden binnen My-Connect Cloud Solutions:

  • Hosted telefonie via het MiCloud Office (Telepo) platform
  • SIP Trunking
  • Access, xDSL of FttH en zakelijk glas
  • VAMO
Businesscom myconnect

My-Connect Kantoor

Naar product
Businesscom myconnect

My-Connect Mobiel

Naar product
Businesscom myconnect

My-Connect Overal

Naar product

Veiligheid

Het MiCloud Office (Telepo) platform waar My-Connect op werkt wordt in een aantal landen al jaren als dé cloud oplossing gezien en gebruikt door enkele van de grootste telecombedrijven. Veiligheid is van groot belang en My-Connect werkt alleen volgens de laatste veiligheidseisen.

De voordelen van My-Connect:

Betrouwbaar cloud platform gebaseerd op MiCloud Oce (Telepo) van Mitel. Eenvoud: een geavanceerd systeem dat intuïtief in gebruik is met een minimum aan handelingen. Volledig in controle over of, hoe en waar u bereikbaar wilt zijn. Zelf presence bepalen en instellen, en op basis hiervan aangeven waar u bereikbaar bent. Met de “ALS, EN, OF, DAN” routering kunt u iedere oproep naar wens routeren. Diverse pakketten die uit te breiden zijn met losse functionaliteiten naar keuze. Uitstekende service

SNOM D385 Business IP
Polycom VVX 411 Skype

Telefoons

Naar product
Yealink SIP T48S

Telefoon

Doordat BST Group al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van communicatie, weten we precies hoe belangrijk een stem kan zijn en hoe prettig het is als men iets goed hoort. Daarom is ons aanbod wat betreft kantoor headsets een stuk uitgebreider dan de doorsnee headsets. Er is voor iedere werkplek wel een perfecte headset te vinden. Wat is voor u de perfecte headset? Neem gewoon eens een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op.

Plantronics Y adapter
Meeluisterheadset

Meeluisteren en opnemen

Naar product
Jabra link 265

Meeluisteren en opnemen

Gesprekken meeluisteren of opnemen kan enorm waardevol zijn. Misschien zien sommigen het als inbreuk op de privacy, maar zeker wanneer er zakelijke belangen zijn is dit niet echt aan de orde. Sterker nog, het meeluisteren van gesprekken met de klant kan zowel voor de klant als de onderneming een enorm voordeel zijn.

Het belang van een correct telefoongesprek

Voor de werkgever is het prettig als uw medewerkers het visitekaartje van het bedrijf zijn. Waarschijnlijk hebben uw medewerkers genoeg kwaliteiten om op de juiste manier een telefoongesprek te voeren. Toch kan het zijn dat een leidinggevende graag meer inzicht heeft in het verloop van de telefonische communicatie of direct live ondersteuning aan de medewerker wil bieden. Het live meeluisteren naar het gesprek kan hierbij een uitkomst zijn. Er kan adequaat op iedere kwestie worden ingespeeld of advies over het verloop van het gesprek worden gegeven. Een opname van een gesprek is in bepaalde gevallen tevens een uitstekend bewijs van afspraken die gemaakt worden of overeenkomsten die gesloten worden. Hiermee voorkomt men de discussie of bepaalde toezeggingen wel of niet bestaan.

Altijd de hoogste kwaliteit

De juiste communicatie is het belangrijkste middel om tot een goed contact en een uitstekende samenwerking te komen. BST zorgt al meer dan 30 jaar dat de beste communicatie ervaringen tot stand kunnen worden gebracht. Op het gebied van meeluisterapparatuur heeft BST verschillende producten die dit op een optimale manier en legaal mogelijk maken. Onze collectie bestaat onder andere uit trainingskabels die aangesloten worden op headsets tot aan complete meeluistersets. De kwaliteit van deze producten is uitstekend, waardoor zowel de medewerker als de klant op geen enkele manier gehinderd wordt door deze apparatuur.

Het opnemen van een gesprek

Ook als het gaat om de opname van een telefoongesprek heeft BST Group uitstekende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een digitale opname recorder met een pc-verbinding waardoor u de gesprekken kunt downloaden of een volledig automatische call recorder die de gesprekken automatisch op een computer zet met een vrijwel ongelimiteerde opslag. Zelfs de accessoires om de memo recorders aan te sluiten kunnen door BST Group worden geleverd.

Xepton headset
Xepton koffer met lader

Tourguide

Naar product
Plantronics Blackwire C3225

Hebt u vragen over de werkplekinrichting bij u op kantoor?

Wij bieden vele oplossingen op het gebied van de inrichting van uw werkplek(ken). Hebt u vragen, of hulp nodig bij het inrichten van uw werkplekken? Wij adviseren u graag!

Weet u niet zeker welk product het beste bij uw behoeften past?

Neem contact op met onze adviseurs!

Krijg persoonlijk advies