HEADSETS VOOR SLECHTHORENDEN

Headsets voor slechthorenden: Het gehoororgaan is een belangrijk en complex instrument van het lichaam. Als het oor niet goed werkt kunt u verschillende problemen ervaren.
Ervaart u dat uw gehoor achteruit gaat? Met een verwijzing van uw huisarts of kno-arts kunt u een afspraak maken voor een gehooronderzoek bij een audiologisch centrum.
Wij hebben diverse headsets aangepast voor gebruik in combinatie met een ringleiding. U kunt onze producten ook bij één van de hoorinfotheken van Pento beluisteren.

Jabra Evolve2 85 Teams Black Office Overhead

Maatwerk oplossingen voor slechthorenden

Sennheiser SC660 duo met 2 ringleidingen
De Sennheiser Century SC 660 is een luxe kantoorheadset met geluid op beide oren voor uw vaste bureautelefoon. Deze headset is voorzien van een ultra noise-cancelling microfoon die ongewenste omgevingsgeluiden filteren zodat uw stemgeluid zonder ruis, echo of galm overkomt.

Naar product

Jabra PRO 925 mono met ringleiding
De Jabra Pro 925 is een professionele kantoor headset voor vaste telefoon en smartphone. De Jabra Pro 925 kan via zijn basis station direct op een vaste bureautelefoon worden aangesloten en dankzij bluetooth ook met uw mobiel worden verbonden.

Naar product

Sennheiser Game Zero met 1 ringleiding inclusief jack plug
Voorzien van de “Ergonomic Acoustic Refinement”-technologie van Sennheiser, levert de GAME ZERO de ultieme nauwkeurigheid en helderheid. Het verbeterde gesloten design, dat wordt gevormd door de op maat gemaakte geverfde stalen roosters van de oorschelpen laten je zelfs de fijnste details van jouw gesprek, spel of muziek horen.

Naar product
Ga naar de webshop