Videoconferentie: We hebben nu allemaal wat extra ruimte nodig

Elkaar een hand geven is nu even niet aan de orde, dus misschien is het tijd om vergaderingen op een andere manier te houden. Als je bij elkaar moet komen terwijl je toch afstand wilt houden, is een camera met een 180 °-zicht van de kamer dé tool voor sociale afstand. De huddle room. Perfect voor sociale afstanden in kleine vergaderruimten.

50% van de vergaderingen (Videoconferentie)

Meer dan 50% van de vergaderingen vindt nu plaats in kleine vergaderruimten / huddle rooms. Een scherm en de juiste samenwerkingstechnologie maken productieve vergaderingen mogelijk met collega’s op kantoor, thuis en op verschillende continenten.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

EPOS EXPAND SP 30

EPOS EXPAND SP 30+

Naar product
Polycom Studio

Polycom Studio

Naar product
Jabra Speak 750 MS Teams

Jabra Speak 750 MS Teams

Naar product
Ga naar de webshop

Betrouwbare oplossing

Terwijl bedrijven over de hele wereld op zoek zijn naar manieren om hun werkstijl aan te passen om hun werknemers veilig en productief te houden, is één ding zeker, vergaderingen zijn aan een verandering onderheving. Veilige vergaderingen in kleine vergaderruimten zijn nog steeds mogelijk. Met een perfecte camera kunt u nog steeds gebruik maken van een kleine vergaderruimte, terwijl u een veilige afstand houdt tussen deelnemers zonder iemand uit het beeld te halen. Maatschappelijke afstand is voor veel bedrijven een uitdaging geweest. BST Group kan u een betrouwbare oplossing bieden waarmee u uw team weer veilig kunt samenbrengen.

Vergaderen 002