EPOS Sennheiser

Home/EPOS Sennheiser
EPOS Sennheiser2021-01-11T12:49:41+00:00

WELKOM BIJ EPOS SENNHEISER.

EPOS Sennheiser levert hoogwaardige audio-oplossingen welke zijn ontworpen voor de zakelijke markt en gaming.
Gebaseerd op baanbrekende audio technologieën, Streeft EPOS ernaar audioervaringen te perfectioneren door innovatief ontwerp en prestaties te leveren met al onze audio-oplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. EPOS Sennheiser bouwt voort op meer dan 115 jaar ervaring in audio innovatie. Vandaag de dag zijn we wereldwijd actief met kantoren en partners in meer dan 30 landen. Onze naam, EPOS is afgeleid van het Latijn en het oude Grieks en wordt gebruikt om epische verhalen, spraak en poëzie te beschrijven. De naam weerspiegelt onze toewijding om oplossingen te creëren die communicatie mogelijk maken vanuit de kracht van audio.

Logo Certified Partner

Pioneering Audio Technology – Hoe wij denken

Bij EPOS transformeren we ideeën en innovatieve mogelijkheden tot betere audiooplossingen. We doen dit door holistisch naar audio te kijken en door elk detail te ontwerpen. Voor gebruikers betekent dit dat zij erop kunnen vertrouwen dat onze producten continu presteren en op de voorgrond blijven van wat technisch mogelijk is, zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring en het gemak.

Overal waar mensen gepassioneerd zijn in het opnemen, het overbrengen of het afspelen van geluid, zal Sennheiser voorop staan. Dit is iets waar we trots op zijn. Onze headsets, microfoons en all-round audio-oplossingen, onze betrouwbare service, en onze toegewijde medewerkers zijn enthousiast over de hele wereld ontvangen door onze klanten. Of onze klanten nu kunstenaars, disc jockeys, wetenschappers, geluidstechnici of veeleisende muziekliefhebbers zijn, de naam Sennheiser staat altijd voor premium producten, de ultieme geluidskwaliteit en onvervormd luisterplezier. Dit enthousiasme is de bron van onze passie voor uitmuntendheid. Dit is wat ons elke dag opnieuw motiveert, om onze missie te vervullen van het transformeren van tonen en geluiden in de volmaakte auditieve ervaring.

WE GEVEN VORM AAN DE TOEKOMST

Sennheiser, de naam staat voor het starten en ontwikkelen van trends. We reageren niet alleen, we vinden altijd opnieuw de toekomst uit. Onze passie gaat zo ver dat we zijn pas tevreden zijn met een oplossing als we het zien als zijnde perfect aangepast aan de behoeften van de betreffende kwestie. Dus de baanbrekende ideeën van onze ontwikkelaars hebben Sennheiser producten beroemd gemaakt over de hele wereld, en zijn herhaaldelijk met een enthousiaste reactie van audio liefhebbers ontvangen. Met onze prestaties hebben we vele internationale prijzen gewonnen: twee innovatieprijzen van de Duitse industrie, de ‘technische Oscar’ (de Scientific and Engineering Award), een Grammy en de belangrijkste tv-prijs in de Verenigde Staten, de Emmy Award.

Sennheiser heeft veel technologische mijlpalen bereikt zoals: de eerste directionele microfoon in de jaren vijftig, de open hoofdtelefoon in de jaren zestig, infrarode-transmissie technologie in de jaren zeventig en meerkanaals draadloze transmissie in de jaren tachtig. In de jaren negentig ontwikkelden we head-gerelateerde surround systemen, terwijl intelligente audio-informatie-systemen in het middelpunt van onze belangstelling stonden in het begin van het nieuwe millennium en vandaag blijven we de progressieve digitalisering van de audio wereld aansturen.

Logo EPOS

Crafted to last, designed to excite – Wat wij ontwikkelen

Onze producten zijn gemaakt voor individuen die enkel het beste eisen van hun audioapparatuur. Wij maken oplossingen met hoogwaardige materialen die zijn gebouwd om lang mee te gaan. Wij zoeken daarbij naar de perfecte balans tussen uitstekende audio en comfort.

EPOS Sennheiser: Passion for Performance – Wat wij willen bereiken

Onze gebruikers staan centraal in alles wat we doen. We zijn toegewijd om de gebruikerservaring volledig te optimaliseren. Dit gaat van productontwikkeling tot educatie en ondersteuning. Ten slotte zijn we gepassioneerd om te zorgen voor de beste audio- en klantervaring. Op deze manier zorgen wij ervoor dat gebruikers zich naadloos kunnen concentreren op een taak en op hun best kunnen presteren.

BLOG