Jabra

JABRA, GELUID ONTWIKKELT VOOR U


Bij Jabra begrijpen we welke eisen gesteld worden aan ongeëvenaarde geluidsoplossingen. Wij doen dat door verbeterde ervaringen te bieden. Dit komt tot uiting in producten die voor u ontworpen worden – u krijgt alles wat u nodig heeft voor een onovertroffen ervaring voor gesprekken en muziek.


VORM STAAT IN DIENST VAN FUNCTIE


Door uw behoeften te begrijpen, of het nu om het beste geluid voor gesprekken en muziek draait of om geavanceerde functies om concentratie en samenwerking te vergemakkelijken, wij denken aan wat u wilt en hoe u het gebruikt. Onze headphones en headsets zijn perfecte geluidsoplossingen voor op kantoor, onderweg, op de sportschool of in de buitenlucht – wat u ook nodig heeft, waar u het ook nodig heeft, wij hebben producten van wereldformaat die aan uw eisen voldoen.

In elk Jabra product hebben wij honderden uren onderzoek en minutieus ontwerp gestoken, daarom werken ze slimmer en zijn ze voorzien van meer functies dan andere headphones, headsets en speakerphones op de markt. En daarom zijn wij vaak de eerste die u nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van geluid kunnen bieden.


JABRA IS ONDERDEEL VAN GN GROUP


Jabra is een onderdeel van GN Group, dat bijna 150 jaar geleden werd opgericht, en vandaag de dag zijn wij de enigen die headphones voor consumenten, professionele headsets en hoortoestellen creëren onder één dak. We gebruiken al die mogelijkheden om te werken naar één enkel doel – om uw leven beter te laten klinken.

Wij maken écht draadloze oordopjes, zodat u totale vrijheid heeft; geluidsonderdrukkende headsets waarmee u ongewenst achtergrondgeluid kunt elimineren; high-definition headsets waarmee u altijd kristalhelder verstaanbaar bent; en de meest geavanceerde sportheadphones om uw conditie bij te houden en het beste uit uzelf te halen. Elk product helpt u meer te horen, meer te doen en meer te zijn.

Met Jabra weet u dat u de beste producten op de markt krijgt. Daarvoor zijn ze ontworpen.


ONE SIZE DOES not FIT ALL


Jabra heeft verschillende headset series. De Evolve serie bevat echter voor iedere zakelijke professional een perfecte headset. Aan de hand van onderstaande werksituaties ziet u welk type headset geschikt is voor uw omgeving.